Снимка Фейсбук/Миролюба БенатоваРаботещите и пациентите в Пирогов вчера направиха протест, за

...
Снимка Фейсбук/Миролюба БенатоваРаботещите и пациентите в Пирогов вчера направиха протест, за
Коментари Харесай

Бенатова за събитията в Пирогов: Да извадиш пациенти на протест е в стилистиката на Цветан Цветанов

Снимка Фейсбук/Миролюба Бенатова

Работещите и пациентите в  " Пирогов " през вчерашния ден направиха митинг, с цел да защитят доц. Петър Атанасов и Коронавирус отделението, защото го упрекнаха, че фалшифицира данните за пациентите с К19 и вписва повече заболели. Доц. Атанасов преди дни съобщи, че става дума за лечение на хора с пост-COVID синдром и отрече изрично да има пациенти фантоми.



Да извадиш пациенти на митинг е в стилистиката на Цветан Цветанов от най-мракобесния му интервал. Той обичаше да пази нарушаването на човешките права по каузи и арести с разкази на жертви на закононарушения или техните близки. Обграждаше се с болката на хората като с жив щит и внушаваше възприятие за виновност на всеки, който дръзне да попита за дейностите на Министерство на вътрешните работи всъщност. Всъщност и терористите пускат дамите и децата напред. Нищо ново. Това написа във Facebook журналистът Миролюба Бенатова, представена от eurocom.bg.

" Но е значимо да се има поради, че нищо положително не ни чака, в случай че имаме социална толерантност към източване на здравната каса и смесваме благодарността към лекарите с опрощение на финансови злоупотреби. Ако системата е недофинансирана, тематиката би трябвало в действителност да излезе на дневен ред. А не да се вършат опити за " страхуване " на Кацаров и касата, дръзнали да предизвикват инспекция в Пирогов. Трябва да ни е значимо да знаем дали, с цел да се компенсира липса на пари във вътрешното поделение, на пациентите са надписвани неслучили се затруднения от коронавирус във тип на цироза и бъбречна непълнота. Толкова. И би трябвало да се знае, че опитите за промяна на порочни практики не е " реваншизъм и посягане против държавността ", написа още тя.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР